OYUN

...

OYUN

Batı ne yapar? Batı sömürmek istediği bölgelerde ve de insanların enerjisini savaş ve vahşete evirerek çıkarına uygun şekilde dikkatleri oyalamak için kullandığı bölgelerde insanların her türlü değerini ve insanları mutantlaştırır.

Ortadoğuyu kontrol etmek isteyen Batı öncelikli olarak mutant bir İslami anlayış geliştirmiş ve bunu kullanarak iktidarlar kurmuş ve insanları da bu mutant anlayışın içinde hapsetmiştir. Günümüze kadar Arap yarımadasında yakın yüzyıllarda gerçekleşen budur. Ayrıca dikkatleri biryerlerden uzaklaştırıp işine daha rahat bakmak için ise günümüzde birden çok mutant İslami anlayışlar ve gruplar oluşturarak -Suriye örneğindeki gibi- kuvvetli kargaşalar yaratmıştır.

Yönetilmek ve kontrol edilmek istenen ülkelerin değerleri, liderleri, halkları bir kez mutantlaştırılınca o ülkenin bedeller ödemeden normale dönmesi çok zor olmaktadır…

Batının yeni mutant adayları biz Çerkesleriz. Rusya Federasyonunu sendeletmek ve yıkıma sürüklemek için arzulanan ikinci Ortadoğunun merkez unsuru Çerkeslerdir. Çerkeslerin yakın dönemde asimile olacağı öngörülmektedir. İyice asimile olmuş ve değerlerini yitirmiş Çerkesleri yeniden istenilen kıvamda sözde yeniden Çerkesleştirip Ruslarla çatıştırmak Batının arzusudur. Dil yeniden öğretilecek, düşmanlıklar incelikle işlenecek ve istenilen kıvamda mutant bir kültür oluşturulacak ve Çerkesler asimetrik cepheden savaşa sürülerek Çerkesya ikinci bir Ortadoğuya evrilecektir. Arzu ve çalışma bu yöndedir. Dikkatler bizdeyken de önce Rusyanın arka bahçeleri koparılacak, daha sonraysa Rusya parça parça koparılacaktır. Çerkes sürgününden önceki dönemlerde Çerkesyanın sürekli kan ve savaş içinde olması Çerkesyada Rusların oyalanması için Batının oynadığı büyük oyunun sonucudur. En acı bedeli de Çerkesler ödemiştir.

RF’nun bunun farkında olmaması imkânsızdır. Büyük bir hızla işleyen büyük planı bozmasının tek yolu Çerkeslerle işbirliği yaparak bu oyunu bozmasıdır. Şu an RF Çerkeslerle makul ve barış içinde bir yol çizebilir ancak yarın bir gün mutantlaşmış gruplarla ancak cehenneme beraber yolculuk eder.

Marğuş Vezir

30.08.2018

01:56

 

Bir cevap yazın